OVER MIJ

ALOHA!

Manifesting Generator, 6/3, Emotional

Welkom bij mijn virtuele beach house, Rianne hier. Maar dat wist je vast al, dus laten we even focussen op wat relevantere zaken. Wie ik ben bijvoorbeeld, daarom ben je vast hier.

Ik ben een Strandmeisje, opgegroeid met de billen in het zand en daar zoveel mogelijk te vinden. Ik ben een dierengekkie, sta regelmatig in het krachthonk en knuffel het liefst elke dag even met m’n familie. Ik ben, zoals ze dat mooi zeggen, een extraverte introvert. Je zult zien dat ik in calls veel praat, maar opladen doe ik lekker in m’n up op de bank, met een kleedje en een Marvelfilm. Sommigen zullen me ook een zweefteef noemen, want gosh how I love astrologie, edelstenen, human design en mentale groei. 

Even terug in de tijd

Ik wil je even meenemen naar 3 havo. Toen riep ik een jaar lang dat ik een tussenjaar zou nemen zodra ik m’n diploma had. Ik zag mezelf al helemaal zitten, daar in Australië

Goed plan, uitvoering wat minder, want als onwetende 17-jarige wist ik helemaal niet wat er precies bij kwam kijken, hoe ik dat eigenlijk ging betalen en kwam de overheid nog even het de aankondiging van het leenstelsel aanzetten, waardoor het beter was als ik gewoon lekker ging doorstuderen.

Dus dat ging even anders...

In begon dus mijn studie Tourism Management (deze studie gaf me natuurlijk de meeste kans om alsnog naar Australië te vertrekken) en dat waren overigens ook 4 fantastische jaren. Ik klaag zeker niet. Maar weer werd verhuizen naar Australië op de lange baan gezet, omdat mijn ‘study abroad’-periode werd geannuleerd door de Australische school (het werd Zweden, ook mooi, maar come on!). Na 4 jaar in de schoolbanken en een diploma op zak, wilde ik nu écht die vrijheid pakken.

kvk-inschrijving

Ik gaf de zekerheid en stabiliteit op

Na het hbo, startte ik een eigen bedrijf, eindelijk had ik de vrijheid waar ik al die jaren naar hunkerde. Ik zag mezelf gewoon totaal (nog) niet op kantoor, 5 dagen per week. What was the point? Het was een geweldig jaar overigens, waarbij ik op alles ‘ja’ zei om maar te ontdekken wat mij triggerde. Het bracht me zelfs buitenlandse opdrachten waarvoor ik afreisde naar Jordanië, Cyprus en Israël. Dat ik al die ervaring in het buitenland op mocht doen, maakte me enorm trots op mezelf.

Maar ik was ook een trein die doordenderde zonder tussenstops noch eindbestemming.

Ik voelde me geleefd en leeg.

Met een mooie rugzak vol ervaringen volgden er 3 jaar in loondienst bij 3 verschillende toeristische bedrijven. Ja, 3 werkgevers in 3 jaar. Die rugzak met ervaring en kennis werd voller en voller, alleen… mijn vuurtje doofde steeds als het nieuwe eraf was en ik m’n trucje had gedaan.

Ik begon me te irriteren aan de bekende kantoorperikelen: verplicht op locatie werken, 9 tot 17 aanwezig zijn, de eeuwige puzzel met je beperkte vakantiedagen… Dat moet toch anders kunnen? Ik voelde me opgesloten. Waarom komt iedereen braaf elke dag op dezelfde tijd naar dezelfde plek? Omdat een manager zegt dat je dat moet doen? Wat?

Ik wil autonomie

Hoeveel ‘stabiliteit’ en ‘zekerheid’ die loondienst me ook bracht, het matchte niet met mijn dromen. Met wie ik van binnen ben.

Ik wil autonomie.

En dat wist ik dus al vanaf de 3e havo. Ik wilde van het gebaande pad af. Dat imago zat altijd al in me: ik luisterde naar punkmuziek, had andere hobby’s (iemand anders die op z’n 8e met Adobe Photoshop bezig was in tha house?), en mijn kledingsmaak varieerde van gothic naar ‘emo’. Daar waar al m’n vriendinnetjes gingen shoppen en pyjamafeestjes en make-upavondjes hielden, was ik een blog aan het bouwen, Adobe Photoshop aan het leren, aan het leren over hoe ik mensen kon verbinden en runde ik een paar grote Hyves-groepen (oh, de nostalgie).

De wereld an sich interesseerde me enorm, meer dan gemiddeld, that’s for sure.

En daar heb ik m'n werk van gemaakt

Mijn passies heb ik in een potje gedaan, samen met de ervaring die ik heb opgedaan in loondienst én de vorige keer dat ik freelance werkte. Want die business werkte. Even schudden, een toefje strategie erbij, volledig gebaseerd op mijn Human Design en here we are.

Mijn deepdive in Human Design heeft enorm veel deuren geopend over mezelf. Dingen die ik als valkuilen zag, begon ik te waarderen, zoals mijn snel veranderende interesses en sterk gevoel van wie ik ben. Mijn gevoel van het zwarte schaap, werd een gevoel van uniciteit. 

And I’m preaching for more. Ik weet namelijk dat er veel meer mensen zijn met een soortgelijk verhaal en die met Human Design zo’n overvloed aan kracht kunnen ervaren, en hun business kunnen laten thriven.

 

En waarom zou ik ook alweer naar jou moeten luisteren?

Ach, je moet natuurlijk helemaal niets he. Laat ik dat vooropstellen. Maar ik ben ervan overtuigd dat ik je met mijn jaren ervaring in marketing & mensenkennis kan helpen. En ik zeg “helpen” omdat ik uiteindelijk wil dat jij het zelf gaat doen. Ik sta langs de zijlijn je toe te juichen en bij te sturen, maar ik wil dat jíj naar buiten treed met jouw bedrijf. I’m your cheerleader én coach. Ik wil dat jij die plek die je verdient claimt met alles wat je in je hebt. 

En nee, je hoeft niet te kunnen schrijven of te weten hoe je een merkverhaal schrijft. En je hoeft ook niet al exact al je USP’s te weten of je eindbestemming te weten. Daar komen we samen wel uit, zodat jij kunt vlammen

© Rianne van Baarsen
KvK: 69235996 

Niets van deze website mag worden gekopieerd of worden nagemaakt.