Human Design reading: jouw blueprint

Human Design is een holistische benadering van wie jij als persoon bent, op zowel energetisch als genetisch niveau. Het is een melt van traditionele wijsheden, zoals astrologie, I-Ching, chakra’s en kabbalah, en de moderne wetenschap van astronomie en kwantumfysica. 

Op basis van jouw geboorteplaats, -datum en -tijd is jouw unieke ‘chart’ te achterhalen. En deze chart zit boordevol met informatie over wie jij als persoon bent. Jouw kern. Zonder invloeden of meningen van buitenaf. 

Dit kom jij te weten in de reading

Elke maand stel ik beperkt plekjes open voor een reading. Eind april open ik plekjes voor mei.

Nog niet bekend met Human Design?

Dat geeft niet! Het belangrijkste is dat je openstaat voor wat ik je ga vertellen. Soms is het best confronterend, maar ervaring leert dat het vooral “aha!” momenten geeft. Een gevoel van herkenning, dat je er mag zijn en dat je mooi bent zoals je bent. 

In de reading leg ik jouw chart stap voor stap uit op een begrijpelijke manier. Je hoeft dus geen kennis hiervan te hebben.

Everyone is born with the right to differentiate

Ra Uru Hu Founder of Human Design

De doorvertaling naar jouw dagelijks leven en business

Human Design is een nieuw perspectief op wie jij bent als persoon. Je chart vertelt veel over jou! In deze sessie proberen we dus ook direct de doorvertaling te doen naar hoe jij dit in je dagelijks leven én in je business kunt toepassen. 

Dit systeem is niet iets om alleen te begrijpen. Het belangrijkste is het toepassen ervan, ontdekken wat voor jou werkt en hoe je dit kunt implementeren. Zie het als een experiment! 

Na deze sessie sta je dus niet met een rugzak aan info, maar ook met concrete handvatten om te gaan leven volgens jouw regels.

rianne van baarsen

Human Design reading: alles op een rij

Online call van 60 tot 80 minuten via Google Meet

We keren jouw Human Design chart op een begrijpelijke manier binnenstebuiten

We kijken naar de toepassing ervan op jouw dagelijks leven en/of business

Achteraf ontvang je van mij nog een samenvatting

© Rianne van Baarsen
KvK: 69235996 

Niets van deze website mag worden gekopieerd of worden nagemaakt.