Human Design chart - Masterclass

Hoi! Wat tof dat jij 19 juni bij mijn Masterclass ‘x’ bent, gehost door Yvonne.

Hieronder kun je jouw Human Design chart genereren op basis van je geboortegegevens. Het is handig om dit voorafgaand aan de masterclass te doen, zodat je weet wat bijvoorbeeld jouw energietype is. Meer info dan je chart heb je niet nodig – dat ga ik je allemaal uitleggen in de masterclass. Je kunt hem ook downloaden en uitprinten. 

Tot 19 juni! 

Over Rianne

Hi! Ik ben Rianne, een onderneemster die inmiddels dichter bij de 30 is dan bij de 20. Ik woon samen met m’n vriend en 2 konijnen in Heemskerk, en in de zomer in ons strandhuisje in Wijk aan Zee.

Na jaren van random targets, eenzijdige functioneringsgesprekken en een 9-5 ritme waar ik heel slecht op ging, vond ik het wel even best. Ik wilde meer grip op m’n eigen leven en vooral meer impact maken voor anderen.

Mijn jarenlange ervaring in content & communicatie combineer ik met Human Design, waarmee ik mensen help om een sterkere connectie met zichzelf te krijgen en een leven te leiden dat bij ze past. Zonder concessies, zonder frustratie. Eigenlijk leer ik je de slingers ophangen in je eigen leven.

Shoot-bewerkt-rianne-131

© Rianne van Baarsen
KvK: 69235996 

Niets van deze website mag worden gekopieerd of worden nagemaakt.