Gratis Human Design chart

Human Design begint bij het berekenen van jouw unieke blauwdruk. Misschien kun je jezelf er nog weinig bij voorstellen, maar geloof me: gedurende je experiment gaan steeds meer dingen op z’n plek vallen. Met jouw Human Design chart ontdek je hoe je jouw unieke persoonlijkheid kunt inzetten voor groei en voldoening in je onderneming. Ik wil je laten zien dat het anders kan en dat je mooi bent zoals je bent. 

Ik hoor je denken: kom maar op met die chart! Het enige wat jij nodig hebt om te starten met Human Design, is je geboorteplaats, -datum en -tijd. Ben jij klaar voor een helder inzicht in jouw persoonlijke blauwdruk, inclusief jouw unieke business type, beslissingsproces, interactiestijl en vaardigheden? Maak hieronder gratis een Human Design berekening en krijg direct inzicht in jouw unieke blauwdruk!

Wat is een Human Design chart?

Een Human Design chart is eigenlijk een soort energiekaart van wie jij bent, gebaseerd op je geboortegegevens. Je krijgt inzicht in je krachten, valkuilen en in wat jou als mens uniek maakt. Je moet het zien als een bijzondere manier om jezelf te leren kennen en hoe jij voor honderd procent jezelf én succesvol kunt zijn! 

Human Design is een holistische benadering van wie je bent, op energetisch én genetisch niveau. Kort gezegd is het een combinatie van spiritualiteit en moderne wetenschap zoals astronomie en kwantumfysica. Je hoeft dus niet ‘ergens’ in te geloven, een ritueel uit te voeren of iets te manifesteren. Nee. Niets van dat! Wanneer jij jouw Human Design laat berekenen, laat je je in met wetenschap waar veel gemeenschappen in de wereld al decennia lang op vertrouwen.

Het mooie van Human Design is dat het een onbevooroordeelde benadering biedt. In tegenstelling tot andere methoden, zoals bijvoorbeeld een DISC-analyse, waarbij je zelf antwoorden geeft op vragen over hoe je denkt dat je bent, kun je bij Human Design niets veranderen. Jouw Human Design is wat het is, ongeacht jouw eigen zelfbeeld of hoe je zou willen zijn. Het staat vast, er valt niets meer aan te sleutelen. Dat geeft rust, toch?

In the moment that you can truly embrace uniqueness, you are divine

Ra Uru Hu

Wat gaat human design mij brengen?

Ondernemen mag moeiteloos zijn – leuk, liefdevol, eerlijk en gedreven door jouw innerlijke kracht. Het doel van Human Design is simpelweg persoonlijke groei, vervulling en geluk. Door inzicht te krijgen in jouw eigen aard en valkuilen, kun je gericht aan jezelf werken. Het zal niet altijd gemakkelijk zijn, want persoonlijke groei vraagt om confrontatie en toewijding. Maar hé, jij bent niet bang voor een uitdaging, toch?

Ben jij klaar voor:

  • Groeien en jouw leven verrijken op persoonlijk vlak?
  • Jouw meest stralende zelf te vinden en ultiem geluk te ervaren?
  • Succes na te streven op jouw eigen voorwaarden, zonder concessies te doen?
  • Risico’s te omarmen en nieuwe paden te bewandelen voor verandering?

Human Design is geen hype of loze belofte die slechts voor een handjevol mensen relevant is. Het is een betrouwbaar systeem dat zijn waarde keer op keer bewijst. Jouw ontwerp blijft consistent gedurende je hele leven, waardoor jij leeft op de manier die jou voor bedoeld is.

© Rianne van Baarsen
KvK: 69235996 

Niets van deze website mag worden gekopieerd of worden nagemaakt.