COMING SOON

Cursus: Manifesting Generator in Business

Als je begint met ondernemen, leer je van alles. We zijn gek op leren, want het maakt ons beter. Als Manifesting Generator volgen eindeloze masterclasses om nieuwe skills te leren (stel je voor dat we ons zouden vervelen), hoe we moeten ondernemen, hoe je zou moeten verkopen en ga. maar. door. 

Met leren is niets mis. Zeker niet zelfs. Waar wél iets mis mee is, is dat we onszelf dingen proberen aan te leren die niet bij ons passen. We proberen te werken in een stramien die voor anderen werkt, maar ons vooral energie kost. We ondernemen voor vrijheid, maar vervolgens proberen we het allemaal op dezelfde manier te doen. Huh?

In de cursus Manifesting Generator in Business gebruiken we je eigen, krachtige natuur om dat stramien te doorbreken. We duiken in jouw natuurlijke krachten en je energieverloop om tot een onderneming te komen die pást. Doen we het daar niet allemaal voor? 

Manifesting Generator in Business is een cursus die je kunt volgen waar en wanneer jij wilt. We behandelen 6 verschillende lagen in je business aan de hand van Human Design om jouw business te optimaliseren.

Wachtlijst cursus Manifesting Generator in Business

Door je aan te melden voor de wachtlijst ontvang jij als eerst een mailtje als de cursus klaarstaat! Zo weet je zeker dat je gebruik kunt maken van de kortingen en bonussen

We ondernemen voor de vrijheid, maar proberen het vervolgens allemaal op dezelfde manier te doen. Huh?

Als ondernemer heb je veel petjes op. Marketeer, product designer, grafisch ontwerper, boekhouder, administratie, verkoper. En eerlijk: dat vind ik als Manifesting Generator reteleuk. Lekker die variatie erin, heerlijk. Verveel ik me niet zo ;-). 

En ook al zijn wij MG’s in veel dingen goed en pakken we snel zaken op, niet alles is voor ons weggelegd. En al helemaal niet elke manier. Wij werken snel en hebben prikkels nodig. Maar vooral moeten we doen wat we écht leuk vinden om optimaal gebruik te maken van die sacrale energie. 

Dus ik ga je vast verklappen: doen wat anderen doen gaat jou die energie niet geven. Je onderneming runnen met ways of working en productiviteithacks van die influencer die toevállig heel goed is in regelen, is niet per se ook voor jou weggelegd. 

In deze cursus gaan we op zoek naar manieren die wel werken voor jou. Op basis van je Human Design chart ontdekken we jouw natuurlijke energie, kijken waar we waar je skills liggen en of je optimaal gebruikmaakt van je magnetische krachten. We gaan eens kijken wat er in jouw toolbox zit en ik laat je zien hoe je het inzet.

Tijd om het op jouw manier te doen. 

Hoezo ondernemen vanuit Human Design?

Human Design is een systeem dat in 1975 is geïntroduceerd door Ra Uru Hu. Het is een combinatie van de chakraleer, I Ching, Tree of Life, kabbalah, gecombineerd met de tegenwoordige kennis die we hebben van kwantumfysica en biochemie.

Het is geen geloof, cult, spirituele overtuiging of wat dan ook, maar een mechanisch systeem. 

Jouw Human Design chart laat zien wie jij in de kern bent, zonder invloeden van buitenaf. We verliezen onszelf gaandeweg uit het oog door alles wat we leren en Human Design brengt je terug naar de kern. 

Door Human Design toe te passen in je bedrijf doe je het letterlijk op jouw manier. Met jouw natuurlijke krachten en skills, zodat het van nature gaat en je een magneet wordt. Op die manier wordt ondernemen leuker, impactvoller en efficienter, omdat je er eindelijk voor kiest om het op jouw voorwaarden te doen, in plaats van trucjes die je online leest. 

Dit zijn de modules

Over Manifesting Generators

We 'zoomen' even in op karakteristieken van een Manifesting Generator en bekijken hoe de energie in elkaar steekt, inclusief onze valkuilen.

Mindset

Je mindset is het halve werk, daarom besteden we ook even een module daaraan. Want 'even een sterke mindset krijgen' is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Maar we gaan het tackelen en je een boost geven!

Aanbod

Hoe maak jij de meeste impact? Werk je wel naar het juiste toe, of kunnen we jouw energie gebruiken om het NOG vetter en beter te maken? Door middel van inzichten uit je chart, kun je je aanbod scherpstellen.

Marketing & sales

Je aanbod staat, tijd om te verkopen. Ik laat je zien hoe je jouw natuurlijke rol kunt innemen en op deze manier probleemloos klanten aantrekt, en ze over de streep haalt. Zonder kekke trucjes en zodat het voelt als een feestje.

Productiviteit

Pomodoro-techniek, Eat the Frog, volgens je flow... Wat is nu de beste productiviteitshack? Well, die is compleet afhankelijk van jou als persoon. Tijd om die 'hack' dus zelf te bepalen.

Samenwerken

Als ondernemer werk je vaak samen met andere ondernemers, maar je dealt ook dagelijks met je (allerleukste) klanten. Hoe dat precies samenwerkt en met wie jij floreert, leer je in deze module.

Human Design is je eigen, unieke toolbox. Ik laat je zien hoe je alles wat in die toolbox zit, gebruikt voor een vrije business.

Rianne It's me, hi.

Dit kun je verwachten

Jouw investering (tijdelijke aanbieding voor de eerste MG’s):

199,-

*excl. btw

COMING SOON

Dit levert de cursus jou op

Barefoot [beəˈfʊt] (adjective, adverb)

No-nonsense manier van ondernemen en leven zonder maskers, trucjes en conditioneringen, waarbij je simpelweg succesvol bent door te zijn, puur en authentiek, op jouw manier.

=

Meer (en leuker) verkopen

Door je natuur en je krachten centraal te zetten, word je een magneet. Dat is écht waar het hier om draait. Je trekt aan wie je aan moet trekken. 

Los daarvan krijg je een VETTE boost in je zelfvertrouwen, en niks verkoopt beter dan zelfvertrouwen. Je weet precies wat je wilt posten, vanuit welke hoek en durft ervoor te staan.

Meer tijd

We stoppen met eindeloze tijd achter de laptop, dingen doen die we niet leuk vinden en vooral: dingen doen op een manier die niet werken. 

In deze cursus leer je dingen die WEL werken voor jou. En daarmee bespaar je zomaar een paar uur per week. Die kun je weer besteden aan Het Leven en alle Leuke Dingen die daarbij horen.

Meer impact

Je gaat bergen impact maken, zolang je maar weet waar jouw krachten liggen. Dat je het op de juiste manier kunt inzetten en ook weet waar je mee bezig ben. De tijd van verstoppertje spelen is overduidelijk voorbij.

Daarmee ga jij het maken. 

Is dit wel iets voor mij?

Die vraag hebben we allemaal als we iets nieuws kopen. Probeer sowieso even gebruik te maken van je autoriteit 😉 En anders helpt dit je hopelijk iets:

Op deze pagina kun je je chart opvragen. In de cursus vind je ook een masterclass ‘Decoding your Design’ waarin ik je de basics van je chart uitleg. 

Het kan je wel helpen om informatie sneller te begrijpen, maar is zeker niet noodzakelijk. Ik ga in de cursus niet uit van brede voorkennis.

Zorg wel dat je van tevoren je chart aanmaakt via deze pagina. In de cursus vind je een masterclass Decoding your Design waarin ik de basis van je chart uitleg. 

Je hebt 3 maanden de tijd om alle content te bekijken. Natuurlijk krijg je ook nog reminders van me :-). Je kunt ervoor kiezen om je abonnement voor de community te verlengen, dat ontvang je dan allemaal op de mail.

Dat is geheel aan jou en het tempo dat bij je past (iets met ‘ondernemen op jouw manier ;-)). Volg het op een zodanige manier dat je ook alles langzaam kunt implementeren ipv alleen theorie zuigen. Je hebt 3 maanden toegang tot alle inhoud.

Ik volg opleidingen aan het officiële BG5 Business Institute. Dit is de officiële zakelijke opleiding van Human Design. Daarnaast heb ik veel losse cursussen en leermateriaal gevolgd over Gene Keys en Human Design.

Daarnaast komt mijn kennis ook voor een groot deel uit eigen ervaring, want ik ben zelf een Manifesting Generator.

Nee. No worries, ik sta ook gewoon met beide benen op de grond. Human Design is een new age systeem waar je voor open dient te staan, maar wat niet zweverig is. Daarnaast begrijp ik als ondernemer en marketeer dat er ook gewoon centjes op de bankrekening moeten komen en daarom combineer ik het met strategisch ondernemen. 

© Rianne van Baarsen
KvK: 69235996 

Niets van deze website mag worden gekopieerd of worden nagemaakt.